Wijziging bijzondere voorwaarden DAS voor Particulieren Totaal in 2024

Per 1 januari 2024 worden de bijzondere voorwaarden van DAS voor Particulieren Totaal gewijzigd. De oude en nieuwe voorwaarden verschillen op een enkele punt van elkaar. 

Klik hier voor de verschillen.


Vernieuwde voorwaarden Woonverzekeringen Maatwerk 2022 van Nationale Nederlanden

Je hebt van ons een brief ontvangen dat de dekking van de Woonverzekeringen Maatwerk 2022 is uitgebreid.

Klik hier voor een overzicht van de belangrijkste wijzigingen.


Wijziging bijzondere voorwaarden DAS voor Particulieren Totaal in 2023

Per 1 januari 2023 worden de bijzondere voorwaarden van DAS voor Particulieren Totaal gewijzigd. De oude en nieuwe voorwaarden verschillen op een aantal punten van elkaar. 

Klik hier voor de verschillen.


Vernieuwde voorwaarden a.s.r. Schadeverzekering N.V.

Je hebt van ons een brief ontvangen. Daarin las je dat je verzekering(en) nieuwe voorwaarden krijgen.

Betreft het particuliere verzekering(en)? Ga naar voor meer informatie over je oude en nieuwe voorwaarden naar https://www.asr.nl/verzekeringen/vernieuwde-verzekering.

In geval van bedrijfsmatige verzekering(en) ga je voor meer informatie over je oude en nieuwe voorwaarden naar https://www.asr.nl/zakelijk/vernieuwde-zakelijke-verzekering

Op je verzoek kunnen wij de voorwaarden ook kosteloos toesturen. Ben je het niet eens met de aangepaste voorwaarden? Dan kun je de verzekering opzeggen.

Kom je er niet uit?

Wij vinden het belangrijk dat je goed en volledig geïnformeerd bent. Wil je graag weten welke voorwaarden voor jou gelden? Of heb je een vraag over wat er in de voorwaarden staat? Neem dan contact op met je verzekeringsadviseur ACAM Assurantiën BV. Die beantwoordt graag jouw vragen.

 

 

Stel ons gerust uw vraag

0487-592842
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.